sunnuntai 24. maaliskuuta 2013

6.2.2013

Tänään siis alkoi toinen työssäoppimisjakso ja tällä kertaa työssäoppimispaikkana on uusi paikka Kuljetuspalvelu Fågel. Töihin lähtö tapahtui näin ekana päivänä koululta, mistä Jari vei meidät Fågelin terminaalille kahdeksaksi. Ensimmäisenä paikanpäällä valittiin mihin reitille menee mukaan. Minut laitettiin reitille joka ajaa Ahtiala-Mukkula alueella.
Aluksi kaikki jaettavat paketit ja tavarat sunmuut piti skannata sellasella skannauslaitteella niissä olevista viivakoodeista, ennenkuin ne laitettiin lavoille ja rullakoihin. Kun kaikki tavarat oli saatu laitettua, niin sitten piti hetki odotella autoa, jolla lähdettäisiin jakamaan paketteja. Kun auto saapui, autettiin sen kuskia tyhjentämään se tyhjistä leipäkoreista, että saataisiin omat tavarat lastattua. Ei siinä kauaa nokka tuhissut purkamisessa eikä lastaamisesakaan, kun päästiin jo lähtemään. Kello oli varmaan jotain melkein 9 kun lähdettiin terminaalilta.
Vietiin ensin jonnekkin matkan varrelle möysään pakettia ja sitten jatkettiin kiveriöön ja ahtialaan ja metsämaalle päin ja vähän joka paikkaan sinnepäin :D kun kaikki muut oli jaettu niin sitten vuorossa oli Kauppakeskus Karismaan menevät tavarat. Kierrettiin siis Karismassa rullakon kanssa ja jaettiin muutamiin eri liikkeisiin paketteja. Karisman jälkeen pidettiin ruokatauko ja käytiin kaupassa ostamassa vähän purtavaa.
Siinä ruokatauon jälkeen joskus puolenpäivän aikohin käytiin terminaalilla vaihtamassa autoa vähän isompaan. Purettiin siis auto ja ooteltiin hetki toista autoa ja sitten lähdettiin taas matkaan. Nyt oli siis vuorossa noudot. Ensimmäisenä kylläkin vietiin Sinuhelle tyhjät leipälaatikot ja sitten lähdettiin noutamaan tavaraa ensiksi ihan Lahdesta ja sitten Hollolasta, missä menikin sitten loppupäivä ja työpäivä loppuikin sitten klo 16 aikoihin.
Kuvia myöhemmin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti