sunnuntai 24. maaliskuuta 2013

20.2.2013

Karisman lastauslaituri:)

Taas kerran, kuten yleensäkin työpäivinä, saavuin terminaalille siinä kasin maissa. Pakettien skannaus ja järjestely odotti. Ei siinäkään koskaa kauaa mene:) autoon lastaus vaan ja menoks sitten!
Tänään taas pakettien jakelua paikkaan A ja paikkaan B jne :D en kyllä muista ulkoa kaikkia niitä paikkoja mihin aina viedään.. En kyllä tiiä tarviiko mun niitä oikeastaan muistaakaan. Siinähän se aamupäivä sitten menikin. Tavalliseen tapaan ruokkis piettiin Karisman tavaroitten viennin jälkeen, eli toisinsanoen sitten kun auto on tyhjä tai ainakin melkein tyhjä :D Koska aika useesti yksityiset joille ois pakettia, eivät oo kotona justii aamulla ku niitä olis viemässä, niin sillon niitä ei voi jättää välttämättä sinne vaan kirjotetaan sellanen lappu että ois pakettia ja pistetään postilaatikkoon :D
Ja syömisien jälkee autonvaihtoon takas terminaalille. Sinuhen laatikoitten vienti ja noudot Lahesta ja Hollolaan mun ei tarttenu mennä mukaan kun ei ollut niin paljoa tekemistä sielä niiin kotiakohti vain!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti